Gratis Ontwikkeladvies voor 45-plussers

De arbeidsmarkt verandert snel. Vraag jij je wel eens af hoe jouw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je jouw huidige werk tot je pensioen volhouden? Bestaat je werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien iets heel anders willen doen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen kun je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur kosteloos over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Minister Koolmees wil 45-plussers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden en vooruit te kijken naar hoe zij gezond, met plezier en met succes aan het werk blijven tot aan hun pensioenleeftijd. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt hiervoor een subsidie beschikbaar tot 10 januari 2020.


Inhoud Ontwikkeladvies bij Priscilla Vreugdenhil in Ede

In drie gesprekken bespreken we jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen. Aan bod komen vragen als:
Wat kan ik?
Wat wil ik?
Hoe ziet de toekomst van mijn vak eruit?
Wat is er voor nodig om in de toekomst gezond en met plezier te blijven werken in hetzelfde of in een ander beroep?

Voor wie

Het Ontwikkeladvies is voor 45-plussers die:
minimaal 12 uur per week werken (in loondienst of als ZZP-er)
niet ziek zijn
niet in een ontslagregeling of reorganisatie zitten

De juiste verwachtingen

Wat is het verschil tussen een kort Ontwikkeladviestraject (gesubsidieerd) en een loopbaantraject of coachtraject dat je zelf of je werkgever betaalt?

Een Ontwikkeladviestraject heeft een preventief karakter en is gericht op bewustwording over jouw toekomstperspectief van je huidige werk en het nemen van regie over de toekomst van je eigen loopbaan.Een loopbaantraject wordt ingezet om actief vervolgstappen te zetten in je loopbaan. Een loopbaantraject of coachtraject kan een vervolg zijn op dit Ontwikkeladviestraject, maar maakt er geen deel van uit.

Interesse?

Neem contact op voor meer informatie óf maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Samen kijken we of je voldoet aan de voorwaarden voor de subsidieregeling. De aanvraag voor de subsidie regel ik voor je, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Ben je een werkgever?

Breng het Ontwikkeladvies onder de aandacht van de medewerkers die behoren tot de doelgroep. Het resultaat voor jou als werkgever is dat medewerkers tijdig gaan nadenken over hun verdere loopbaan. Een mooie kans om kosteloos jouw werknemers waardevolle inzichten te bieden in hun duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Meer weten over het Ontwikkeladvies voor 45-plussers? Laat dan ​hier ​je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.


Gratis tips voor meer werkplezier

Vul je e-mailadres in en krijg een paar keer per jaar food for thought om jezelf nog meer te ontwikkelen.