Gratis ontwikkeladvies

Let op! Helaas zijn er geen gratis ontwikkeladviezen meer beschikbaar. Ik kan je echter ook op andere manieren helpen.
Klik hier voor meer info.

Er is door de Corona-crisis een heleboel veranderd op de arbeidsmarkt. Misschien ben je je baan kwijtgeraakt, is je toekomst onzeker of ben je door het thuiswerken tot nieuwe inzichten gekomen. Om de gevolgen van deze crisis te beperken is de overheid gekomen met het crisisprogramma NL Leert Door. Onderdeel daarvan is het gratis Ontwikkeladvies voor werkenden en werkzoekenden.

Wil je je (her)oriënteren op je loopbaan? En kan je wel hulp gebruiken bij het maken van keuzes? Dan is een Ontwikkeladvies wat voor jou!

Vorig jaar heb ik werkenden begeleid in hun loopbaan met de subsidie Ontwikkeladvies 45+. Daar is veel gebruik van gemaakt. Nu zijn de ontwikkeladviezen er voor iedereen.

 

Inhoud ontwikkeladvies bij Priscilla Vreugdenhil in Ede

Het Ontwikkeladvies is een kort en krachtig traject (4 uur) waarmee je inzicht krijgt in jouw toekomstperspectief, competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het biedt je de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur/coach over loopbaanvragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

In 3 gesprekken (op mijn kantoor of online) bespreken we jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, drijfveren en kansen. Aan bod komen vragen als: Wat kan ik, wat wil ik en waar krijg ik energie van?

Vast onderdeel van het Ontwikkeladvies is een arbeidsmarktscan. Hiermee brengen we jouw arbeidsmarktpositie in kaart.

Het resultaat van het Ontwikkeladvies is een praktisch persoonlijk ontwikkelplan. Een actieplan met stappen die jij kunt zetten om de volgende fase van je loopbaan vorm te geven.

 

Voor iedereen

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit Ontwikkeladvies.

Dat zijn dus mensen die (nog) aan het werk zijn, inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers en mensen die geen werk meer hebben.

 

De juiste verwachtingen

Wat is het verschil tussen een kort Ontwikkeladviestraject (gesubsidieerd) en een loopbaantraject of coachtraject dat je zelf of je werkgever betaalt?

Een Ontwikkeladviestraject is gericht op bewustwording over jouw toekomstperspectief en het nemen van regie over de toekomst van je eigen loopbaan. Je weet na afloop welke stappen je zelf kunt zetten.

Een loopbaantraject wordt ingezet om met mijn begeleiding actief daadwerkelijk vervolgstappen te zetten in je loopbaan. Een loopbaantraject of coachtraject kan een vervolg zijn op dit Ontwikkeladviestraject, maar maakt er geen deel van uit.

Priscilla VreugdenhilInteresse?

Meld je direct aan om te starten met het gratis Ontwikkeladvies. Laat je gegevens in het formulier achter en ik neem contact met je op.

De aanvraag voor de subsidie regel ik voor je, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Wacht niet te lang met aanmelden want deze mogelijkheid is beschikbaar zo lang er subsidiegeld is.
Ben jij een werkgever?

Breng het Ontwikkeladvies onder de aandacht van de medewerkers. Het resultaat voor jou als werkgever is dat medewerkers tijdig gaan nadenken over hun verdere loopbaan. Een mooie kans om kosteloos jouw werknemers waardevolle inzichten te bieden in hun duurzame inzetbaarheid. Een Ontwikkeladvies is ook een (verplicht) onderdeel van de NOW 2.0 regeling.

Meer weten over het Ontwikkeladvies? Laat dan je gegevens in het formulier achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.


Gratis tips voor meer werkplezier

Vul je e-mailadres in en krijg een paar keer per jaar food for thought om jezelf nog meer te ontwikkelen.